CAREER

Join Our team!

We are always looking for cosmetic talents to represent us. For a career in our commercial team, our R&D department, Operations, our Creative studio or Production facility please enquire or forward your resume to JvanDeursen@mondialcosmetics.nl

Keep track of the Vacancies below for updates and jobs.
If you are a student and wish to start as an intern?
Please follow the same application instructions as above; we’ll contact you for further details.

Vacancies / Current jobs available

FUNCTIE OMSCHRIJVING
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van controles volgens het kwaliteitssysteem en controle op naleving van QA/QC voorschriften op de productie afdeling volgens de doelstellingen van Mondial Medical Care.

FUNCTIE EISEN
HLO/HBO laborant met een achtergrond in Chemische,
Pharmaceutische of Voedsel industrie
Kennis van hygiëne en GMP,
Kennis op het gebied van ISO 13485 en EG 93/42/EEG.

VAARDIGHEDEN
Goede communicatieve vaardigheden (zowel Engels als Nederlands)
Goede administratieve vaardigheden,
Een probleemoplossend vermogen
Accuratesse,
Pro-actief, hardwerkend en creatief


VERANTWOORDELIJKHEDEN

Je voert controles uit op grondstoffen, verpakkingen, halffabrikaten en eindproducten ten behoeve van Cosmetica en Medische Hulpmiddelen en controleert hierbij op de naleving van de voorschriften vastgelegd in het kwaliteitssysteem. Hierbij signaleer je afwijkingen aan productiemethoden en geeft communiceert deze intern/extern zodat er een correctie kan worden doorgevoerd.

Je voert onderzoek uit naar interne- en externe klachten en afwijkingen.

Je stelt protocollen op voor validaties, werk instructies en andere geldige documenten voor medische hulpmiddelen. Ook ben je verantwoordelijk voor het rapporteren van validaties, risico inventarisaties en CAPA’s.

Je participeert in het behalen en up-to-date houden van certificeringen en procedures volgens ISO 9001, ISO 13485 en GMP. Je bewaakt en implementeert ISO richtlijnen. Je bied ondersteuning en begeleiding bij externe audits van klanten.


WAT WIJ BIEDEN
Een full time uitdagende functie binnen een hecht team met daarin veel verantwoordelijkheden en mogelijkheden voor groei. Er ligt een mooie uitdaging om de kwaliteit van de organisatie naar een hoger niveau te tillen en hierbij hebben we jouw input hard nodig. De functie is voor 38 uur per week.
Mondial Medical Care is onderdeel van Mondial Cosmetics, een professionele, gepassioneerde, dynamische organisatie met een hoofdkantoor en productie in Alkmaar en zusterbedrijf in Polen.

CONTACTGEGEVENS
Interesse in deze vacature: mail je CV naar Arianne Hommes, QA/QC Manager Mondial Cosmetics, AHommes@mondialcosmetics.nl of bel 072 – 567 20 73 of 06 – 467 082 52 voor meer informatie.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)