Diensten

MAKE-UP, SKIN CARE EN PARFUMS DIE PASSEN BIJ UW MERK

Als één van de grootste Nederlandse cosmeticabedrijven op het gebied van private labels ontwikkelen, produceren, distribueren en marketen wij succesvolle beautyproducten op maat. Onze Creative Managers signaleren wereldwijd de laatste trends. Wij vertalen die naar innovatieve producten die uw merk een meerwaarde geven. Over ons

CREATIEF PROCES

Een succesvol product is altijd het resultaat van een creatief proces. Bij ons begint dat proces met goed luisteren naar uw visie op uw merk en/of productlijn(en) en het inventariseren van uw behoeften.

PROJECT MANAGEMENT

‘Planning is everything’, zo luidt het gezegde. Met die planning – en vooral het uitvoeren daarvan – zit het bij ons wel goed.

RESEARCH & DEVELOPMENT

Onze R&D-afdeling ontwikkelt recepturen die het verschil maken. Met de beste ingrediënten uit de hele wereld. ‘Standaard’ komt niet in ons woordenboek voor, alles wordt speciaal voor u bedacht.

SOURCING & PURCHASING

Onze afdeling Sourcing & Purchasing reist de hele wereld over. Op zoek naar betrouwbare leveranciers en originele verpakkingen voor uw product of productlijn.

MARKTBENADERING

Wij helpen u graag bij het succesvol in de markt zetten van uw product(lijn). Onze ondersteuning varieert van marketingadvies tot het laten ontwikkelen van displays en promotiemateriaal.

KWALITEITSCONTROLE

Alle grondstoffen, verpakkingen, halffabrikaten en eindproducten worden uitvoerig getest in ons eigen laboratorium. Zodat u uw product(en) straks met een gerust hart op de markt kunt brengen.

PRODUCTIE

Met uitzondering van aerosols is er geen product dat wij niet kunnen fabriceren of afvullen. Wij zijn ingesteld op grote aantallen, maar kunnen ook kleinere hoeveelheden verwerken.

LOGISTIEK

Als u wilt, kunnen wij de nationale en internationale distributie van uw producten verzorgen. Ook hebben wij de mogelijkheid om verpakkingen, halffabricaten en eindproducten voor u op te slaan.